اختتامیه اولین دوره مدرسه تابستانه روش تحقیق مقدماتی در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

به گزارش روابط عمومی کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده داروسازی،  روز چهارشنبه مورخ چهاردهم مردادماه اختتامیه اولین دوره مدرسه تابستانه روش تحقیق مقدماتی برگزار شد.

به گفته معاون آموزشی کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده ، این دوره که با همکاری مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی دانشگاه برگزار گردید شامل عناوینی همچون روش تحقیق، پروپوزال نویسی، جستجو در منابع الکترونیک، رفرنس نویسی با نرم افزار EndNoteتخمین حجم نمونه و اخلاق در پژوهش بود. این مباحث توسط چند تن از اساتید دانشکده ارائه گردید. کار گروهی و حل تمرین در گروههای چند نفره نیز از سایر برنامه های این دوره آموزشی بود که مورد استقبال اساتید و شرکت کنندگان قرار گرفت. همچنین با برگزاری آزمون در قبل و بعد از این دوره توانمندی و میزان ارتقای توانمندی دانشجویان و همچنین کیفیت تدریس مباحث مورد ارزیابی قرار گرفت.

معاون آموزشی کمیته پژوهش های دانشجویان افزود که دوره پیشرفته این مدرسه تابستانه در شهریور امسال با تدریس عناوینی همچون مقاله نویسی و SPSSبرگزار خواهد شد.

در پایان، کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده داروسازی ضمن تشکر از حمایت مسئولین و کارکنان محترم دانشکده توفیق روزافزون ایشان را از درگاه خداوند متعال خواستار گردید.