اختتامیه دومین دوره مدرسه تابستانی روش تحقیق پیشرفته در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

به گزارش روابط عمومی کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده، دومین دوره مدرسه تابستانی روش تحقیق پیشرفته پس از سه روز (۷ الی ۹ شهریور ۹۴) و با برگزاری کارگاههای مختلف آموزشی در محل کلاس های شهید خرازی و شهید ردانی پور در تاریخ دوشنبه ۹۴/۶/۹ پایان یافت.

معاون آموزشی کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده در خصوص برنامه های این دوره اظهار داشتند: دومین دوره مدرسه تابستانی که با همکاری مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی دانشگاه برگزار گردید، شامل کارگاههایی با عناوین مقاله نویسی، SPSSمقدماتی و اخلاق در انتشارات علمی بود که این مباحث توسط چند تن از اساتید دانشکده ارائه گردید.

کارگروهی و حل تمرین در گروههای چند نفره نیز از سایر برنامه های این دوره آموزشی بود که مورد ا ستقبال اساتید و شرکت کنندگان قرار گرفت.

معاون آموزشی کمیته پژوهشی دانشجویان ضمن تشکر از حمایت مسئولین و کارکنان محترم دانشکده، توفیق روزافزون ایشان را از درگاه خداوند منان خواستار گردید.