افتخار آفرینی دانشجویان دانشکده داروسازی در بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور

به گزارش روابط عمومی کمیته پژوهش­های دانشجویان دانشکده داروسازی، تیم اعزامی به بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور توانست با کسب هفت رتبه برتر پس از دانشکده داروسازی تهران و شیراز در جایگاه سوم قرار بگیرد.

به گفته رابط علمی این سمینار، خانم غزاله مینائیان در این دوره از سمینار که از تاریخ ۲۲ الی ۲۵ فروردین ماه و به میزبانی دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد تعداد ۴۷۰ خلاصه مقاله از ۹۰۳ مقاله ارسالی مورد پذیرش قرار گرفت که در این بین دانشکده داروسازی اصفهان با ۷۵ خلاصه مقاله پذیرفته شده بیشترین سهم را به خود اختصاص داد که در نهایت تعداد ۵ پوستر و ۳ ارائه شفاهی از این خلاصه مقالات موفق به کسب رتبه برتر شدند.

برگزاری پنل­های صنفی با محوریت بررسی شرایط نظام دارویی کشور، آینده شغلی و آموزش در داروسازی و همچنین کارگاههای آموزشی با موضوعات مارکتینگ دارو، داروسازی بیمارستانی، سمیت داروهای گیاهی و... از دیگر برنامه های این سمینار بوده است.

جشنواره آثار فرهنگی و چند رسانه ای از دیگر ابعاد سمینار بود که آثار ۴ تن از دانشجویان داروسازی اصفهان پذیرفته و در روزهای برگزاری سمینار به نمایش گذاشته شد.

کمیته پژوهش­های دانشجویان دانشکده داروسازی نهایت سپاس و قدردانی را از زحمات بی­شائبه مسئولان محترم دانشکده و دبیرخانه بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور ابراز می دارد و موفقیت بیش از پیش ایشان را از درگاه حضرت سبحان مسالت دارد.

اسامی نفرات برتر به شرح زیر می باشد: -   فرزانه ظریفی رتبه اول در ارائه شفاهی گرایش فارماکولوژی و سم شناسی

-        فریده حاج اکبری رتبه دوم در ارائه شفاهی گرایش فارماکوگنوزی

-        محسن شریفی رتبه دوم در ارائه شفاهی گرایش فارماکوگنوزی