انتخاب دبیر جدید کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده

به گزارش روابط عمومی کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده داروسازی، مراسم انتخاب دبیر جدید کمیته پژوهش های دانشجویان در خردادماه سال جاری در تالار ابوریحان و با حضور معاون محترم پژوهشی دانشکده جناب آقای دکتر علی جهانیان و اعضای محترم شورای سیاست گزاری کمیته، برگزار شد. در این جلسه جناب آقای دکتر علی جهانیان، سرپرست محترم کمیته پژوهشی های دانشجویان دانشکده ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تیم مدیریتی این کمیته در طول سال گذشته به بر شمردن نقاط قوت و ضعف یکساله این کمیته پرداختند. در ادامه مراسم اعضای شورای سیاست گزاری کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده فعالیت ها و موانع و مشکلات این کمیته را مورد بحث و ارزیابی قرار دادند. در پایان جلسه طبق آیین نامه کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده، مراسم انتخاب دبیر جدید کمیته برگزار گردید و آقای علی صفایی دانشجوی ورودی ۹۰ با کسب حداکثر آراء به سمت دبیر کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده داروسازی اصفهان منصوب گردیدند..

دبیر جدید کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده ضمن تشکر از زحمات دبیر سابق کمیته سرکار خانم زینب فخاری، استفاده از تجارب سال های پیش و بررسی نقاط قوت و ضعف این کمیته را از ارکان اصلی ترقی این کمیته دانستند و تربیت پژوهشگر، آموزش روش پژوهش به دانشجویان بالاخص دانشجویان ورودی های جدید و ایجاد نظم در کیمته را از اهداف اصلی این کمیته بر شمردند. همچنین با حکم دبیر کمیته، دانشجویان زیر به سمت های اجرایی این کمیته منصوب شدند: جناب آقای حسام یوسفیان به سمت معاون دبیر، جناب آقای مسعود حاجی­علی گل به سمت معاونت آموزشی، سرکار خانم آزاده ابراهیمی به سمت معاونت پژوهشی، سرکار خانم پریسا احمدی به سمت معاونت روابط عمومی، سرکار خانم مهسا زاغیان به سمت معاونت اداری –مالی و سرکار خانم غزاله مینائیان به سمت سردبیر مجله علمی فرهنگی ریتالین منصوب شدند. در پایان روابط عمومی کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده داروسازی ضمن تشکراز دانشجویان گرامی دانشکده، از درگاه خداوند منان برای ایشان توفیق روزافزون مسئلت می نماید.