بازدید دانشجویان از شرکت های داروسازی «آریوژن و سیناژن» تهران

به گزارش روابط عمومی انجمن دانشجویان داروسازی (IPHSA)تعداد ۳۰ نفر از دانشجویان رشته داروسازی در تاریخ سه شنبه ۱۶خردادماه سال جاری به سرپرستی معاون محترم پژوهشی دانشکده جناب آقای دکتر علی جهانیان و همچنین تعدادی از اعضای محترم هیات علمی گروه بیوتکنولوژی دارویی دانشکده از بخش های مختلف شرکت­های داروسازی آریوژن و سیناژن تهران بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید که با همکاری مشترک معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده و انجمن دانشجویان داروسازی ایفسا انجام شد، دانشجویان پس از آشنایی کلی با تاریخچه ­ی شرکت های مذکور و محصولات تولیدی آنها، از قسمت های مختلف تولید فرآورده­های دارویی شامل بخش های کشت سلولی، استریلیزاسیون، فرمولاسیون، بسته بندی و کنترل کیفی بازدید کردند.

جناب آقای دکتر جهانیان در خصوص اهداف بازدید از دو شرکت داروسازی در تهران اظهار داشتند: صنعت بیوتکنولوژی دارویی در سال­های گذشته به عنوان یکی از صنایع به کار گیرنده مرزهای دانش مطرح شده است. این صنعت با به کارگیری پیشرفته ترین فناوری های روز دنیا هموارده در حال نوآوری و خلاقیت است و این دو شرکت به عنوان پیشرفته ترین شرکت های این حوزه در کشور مورد توجه واقع می باشند و امیداوریم بتوانیم این بازدیدها را در آینده بطور مستمر ادامه دهیم.