برگزاری اولین دوره کارگاه فناوری در حوزه ی علوم دارویی

به گزارش روابط عموی کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده، اولین دوره کارگاه فناوری در حوزه ی علوم دارویی در تاریخ چهارشنبه سوم خردادماه سال جاری از ساعت ۱۴ لغایت ۲۰ با همکاری باشگاه فناوری سلامت در تالار ابوریحان و با حضور اساتید، دانشجویان گرامی و جمعی از مدیران محترم شرکت های داروسازی استان اصفهان برگزار گردید.

این کارگاه با تلاوت آیاتی از قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز و سپس سرکار خانم دکتر محبوبه رستمی عضو محترم هیات علمی گروه شیمی دارویی و مسئول برگزاری کارگاه، ضمن خیر مقدم به مدعوین، اهداف و برنامه های کارگاه را بیان نمودند. در ادامه دکتر اخوان مدیر عامل شرکت دارویی رها، دکتر فلامرزیان مدیر عامل شرکت گل دارو، دکتر الله یاری و آقای طلعتی مدیر عامل شرکت دانش بنیان بهتا دارو مطالبی را در خصوص فناوری در حوزه­ ی علوم دارویی ارائه کردند. در این رویداد دانشجویان بر حسب علاقه در حیطه ­های متدهای تشخیصی، داروهای بیولوژیک، فناوری دارویی در پزشکی، طراحی فرمولاسیون های دارویی جدید، بهینه سازی فرمولاسیون­های فعلی، درمان­های جایگزین و گیاهان دارویی گروه­بندی شده و پس از ارائه ایده های خود مورد داوری اساتید قرار گرفتند. در پایان جلسه به گروههای ایده پرداز برتر جوایز ویژه و لوح تقدیر و به سایر دانشجویان گواهی معتبر شرکت در کارگاه اهداء گردید.