برگزاری بازارچه خیریه شادکنک به نفع کودکان بی سرپرست در دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده، کانون فرهنگی هنری پرن با انگیزه کمک به کودکان
بی سرپرست و با همکاری روابط عمومی دانشکده اقدام به برپایی بازارچه خیریه ای در محوطه بیرونی دانشکده داروسازی نمود. مسئول کانون پرن در خصوص اهداف و جزئیات این برنامه اظهار داشتند:

این بازارچه با هدف حمایت از کودکان بی سرپرست بهزیستی و تقویت حس همدلی و انسان دوستی در بین دانشجویان به مدت ۳ روز و از تاریخ ۹۳/۱۲/۱۷ الی ۹۳/۱۲/۱۹ در فضای مجاور تریای دانشکده داروسازی برگزار گردید. در این بازارچه انواع غرفه­ های مواد غذایی و نوشیدنی، صنایع دستی، عطر و دم­نوش موجود بود که علاوه بر این غرفه ها، حضور حاجی فیروز و کاریکاتوریست ،فضای شادی را در این بازارچه ایجاد کرده بود و خوشبختانه این برنامه مورد استقبال دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده و دانشگاه واقع گردید.