برگزاری جشن باشکوه فارغ التحصیلی دانشجویان داروسازی ورودی ۱۳۸۶

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان دکتری عمومی داروسازی ورودی سال ۱۳۸۶ ساعت ۱۶ روز جمعه ۲/۸/۹۳ با حضور رئیس، معاون دانشجویی فرهنگی و اساتید محترم دانشکده همراه با خانواده های ارجمند فارغ التحصیلان در تالار دکتر شریعتی دانشگاه برگزار شد.

مراسم با قرائت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز شد و پس از آن جناب آقای دکتر مینائیان رئیس محترم دانشکده داروسازی و علوم دارویی ضمن تبریک به دانش آموختگان و خانواده های معزز آنها اظهار داشت: رشته داروسازی یکی از سخت ترین رشته های دانشگاهی است و دانشجویانی که در این رشته تحصیل می کنند با توجه به نقش مهم و به سزایی که بعد از فارغ التحصیلی در چرخه سلامت بر عهده آنهاست، متحمل زحمات فراوانی در طول تحصیل می شوند.

دکتر مینائیان در ادامه سخنان خود از خانواده های فارغ التحصیلان به خاطر ایجاد محیط آرام، تربیت صحیح و فراهم کردن تحصیلات کامل برای ادامه تحصیل فرزندانشان تقدیر و تشکر بعمل آوردند و برگزاری این جشن را اولین ثمره تمام تلاش های آنها دانستند.

در ادامه مراسم جناب آقای مهندس وحید مدیر محترم روابط بین الملل شرکت داروسازی فارابی ضمن ایراد سخنرانی پیرامون حمایت صنعت داروسازی از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته داروسازی، خواهان حضور فعال فارغ التحصیلان در این صنعت گردید.

قرائت سوگندنامه توسط دکتر زرگرزاده و اهداء لوح یادبود و تندیس آخرین بخش از مراسم فارغ التحصیلی دانش آموختگان داروسازی ورودی ۱۳۸۶ بود که با شکوه و زیبایی خاصی برگزار گردید.

حمایت های مالی بی دریغ شرکت های داروسازی فارابی، گل دارو و ابیانه، همت و هدایت مسئولین دانشگاه و دانشکده را در برگزاری این مراسم ارج می نهیم و برای آنها سلامتی و سربلندی از خداوند منان خواهانیم.