برگزاری جلسه تقدیر و تشکر از رئیس سابق دانشکده داروسازی و علوم دارویی

دکتر جعفریان پس از قدردانی از حضور اعضای محترم هیات علمی در مراسم، از پیشرفت هایی که در عرصه های علمی پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی به واسطه تلاشهای آقای دکتر مینائیان در طول سالهای اخیر نصیب دانشکده شده است تشکر نموده و بیان کردند؛ مسئولیت نعمتی است که خداوند به انسانها اعطا می فرماید، مدت و زمان آن مهم نیست بلکه نتیجه کار باید حاکی از رضایت خداوند باشد.

سپس دکتر مینائیان ضمن عرض تبریک خدمت دکتر جعفریان و تشکر از حضار، از تلاشهای مستمر و دلسوزانه معاونین، مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده در دوره مسئولیت ایشان ابراز خرسندی و قدردانی نمودند.

شایان ذکر است مراسم با اهداء هدیه و لوح تقدیر به آقای دکتر مینائیان به پایان رسید.