برگزاری جلسه توجیهی و آشنایی با نحوه شرکت در نوزدهمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی دانشکده، کمیته پژوهشهای دانشجویان  به منظور آشنایی دانشجویان با کلیات نوزدهمین سمینار دانشجویان، اقدام به برگزاری جلسه توجیهی در تاریخ دوشنبه بیست و هشتم اردیبهشت ماه در محل کلاس شهید خرازی  نمود.

رابط محترم علمی سمینار در خصوص برگزاری این جلسه اظهار داشت: در این جلسه دانشجویان علاوه بر آشنایی با سمینارها و نحوه شرکت در آنها با روش ساخت حساب کاربری و تنظیم و ارسال خلاصه مقالات در سایت سمینار نوزدهم آشنا شده و همچنین در این جلسه پکیج های آموزشی در راستای موارد فوق بین دانشجویان توزیع گردید. وی در ادامه افزود: دانشجویان در صورت نیاز به هر گونه اطلاعات در خصوص سمینار نوزدهم می توانند همه روزه از ساعت ۱۲ الی ۱۳ به کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده مراجعه نمایند. ضمناً جهت تسهیل برای شرکت دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در سمینار نوزدهم، مراحل ساخت حساب کاربری و ارسال خلاصه مقالات این دسته از دانشجویان نیز در محل کمیته تحقیقات دانشجویی انجام می گردد.