برگزاری جلسه شورای معاونین دانشجویی فرهنگی دانشگاه در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشکده، جلسه شورای معاونین دانشجویی فرهنگی دانشگاه در روز سه ­شنبه مورخ ۹۴/۶/۳ با حضور جناب آقای دکتر شاهمرادی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و معاونین دانشجویی فرهنگی دانشکده­ ها به میزبانی دانشکده داروسازی برگزار گردید. ابتدا آیاتی از کلام ا... مجید تلاوت گردید و سپس آقای دکتر رسول سلطانی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده به معرفی دانشکده داروسازی و گروههای آموزشی آن پرداختند. در این جلسه چگونگی  نحوه برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی ۹۵-۹۴ و شیوه برگزاری مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ گردید. در ادامه آقای دکتر شاهمرادی فرا رسیدن میلاد حضرت امام رضا (ع)، هفته دولت و داروساز را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیق روزافزون برای همه دست اندرکاران عرصه بهداشت و درمان را خواستار شدند.