برگزاری دومین مینی سمینار دانشجویان داروسازی

سرکار خانم غزاله مینائیان دبیر سمینار، هدف از برگزاری این برنامه را تمرینی برای نحوه ارائه و کسب تجربه جهت برگزاری سمینارهای کشوری در آینده عنوان کردند. پس از ارائه مقالات و داوری آنها، ارائه های برتر مشخص شده و از خانم اخلاصی در پنل سخنرانی، خانم : لیلا سیدطباطبایی (اول) و آقایان: علی گلستانه (دوم) و سجاد مقاره (سوم) در بخش پوستر، با اهدای جوایزی تقدیر بعمل آمد و همچنین برای اعضای کادر اجرایی، داوران محترم و ارائه دهندگان مقالات، گواهی صادر گردید.

در اختتامیه این سمینار، سرپرست محترم کمیته سرکار خانم دکتر افسانه یگدانه ضمن تشکر از کمیته و اعضای کادر اجرایی، رشد کمیته را در این چندسال بی سابقه بر شمردند و برگزاری این برنامه ها را مفید و اقدامی جهت رشد و ارتقای دانشجویان دانستند.

کمیته پژوهش های دانشجویان ضمن تشکر از تمامی مسوولین و برگزار کنندگان، توفیق روزافزون ایشان را از خداوند متعال خواستار است.