برگزاری سخنرانی علمی با موضوع: پیشرفت های اخیر در مورد اشکال دارویی جامد از هسته تا روکش، در دانشکده داروسازی و علوم دارویی

به گزارش روابط عمومی دانشکده جلسه سخنرانی علمی با حضور رئیس محترم دانشکده، اعضای محترم هیات علمی و جمعی از دانشجویان گرامی روز سه شنبه دوازدهم اسفندماه سال جاری از ساعت ۳۰: ۱۰ لغایت ۱۲ در تالار ابوریحان برگزار گردید.

سخنران جلسه جناب آقای دکتر علی رجبی سیاهبومی مدیر شرکت دارویی Colorconدر مورد پیشرفت های اخیر اشکال دارویی جامد به ایراد سخنرانی پرداختند و در مورد راه های افزایش محلولیت داروهای کم محلول و ضرورت انجام این مطالعات و همچنین موانع و مشکلات فرمولاسیون این داروها در صنعت توضیحات مبسوطی را ارائه نمودند. در ادامه برخی از مطالعات انجام شده توسط تیم علمی ایشان و دستاوردهای اخیرشان مطرح گردید.

در قسمت دوم سخنرانی، ایشان به اهمیت روکش دهی قرصها و همچنین پلیمرهای مورد استفاده در این پروسه پرداختند و به پلیمرهای جدید ساخته شده توسط کارخانه خود و مزایای این نسل از مواد روکش دهی جدید اشاره کردند. بحث و تبادل نظر پیرامون مباحث مطرح شده و پرسش و پاسخ، پایان بخش جلسه سخنرانی علمی روز سه شنبه دوازدهم اسفند ماه سال ۹۳ بود که با مشارکت شرکت کنندگان محترم انجام گردید و سپس آقای دکتر رجبی سیاهبومی از آزمایشگاههای گروه فارماسیوتیکس بازدید به عمل آوردند و اظهار داشتند که آماده همکاری علمی و تحقیقاتی بین تیم علمی خود و دانشکده داروسازی می باشند.