برگزاری سلسله جلسات خانواده موفق ، در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشکده، سلسله جلسات خانواده موفق طی روزهای یکشنبه پانزدهم و سه شنبه هفدهم شهریور ماه با موضوع «روابط عاطفی زوجین و شیوه برخورد با تعارضات در خانواده» با سخنرانی استاد ارجمند حجت الاسلام  حسن امان الهی استاد دانشگاه و مشاور خانواده و با حضور کارکنان دانشکده از ساعت     ۱۳-۱۱ در کلاس شهید خرازی برگزار گردید.

حجت الاسلام امان الهی درخصوص اصول تعالی خانواده اظهار داشتند: خانواده به سه دسته متلاشی، متزلزل و متعادل تقسیم می شود. غایت نظر روان شناسان خانواده ی متعادل است ، اما در فرهنگ اسلامی یک مرتبه ی بالاتری به نام خانواده ی متعالی وجود دارد که برای رسیدن به چنین مرتبه ای لازم است از همان گام های  نخست شکل گیری زندگی مشترک، اصولی را در نظر داشت و آنها را مهم و جدی تلقی کرد. اساساً نوع جهت گیری نسبت به این اصول می تواند خانواده را متلاشی، متزلزل یا متعالی سازد. رعایت همه ی این اصول ، خانواده را به تعادل و در کمال آن، به تعالی می رساند. اگر از برخی از این اصول غفلت شود، خانواده به مرز تزلزل و چنانچه از همه ی آن غفلت شود به مرز متلاشی شدن نزدیک می شود.

استاد امان الهی در ادامه افزود: در دنیایی زندگی می کنیم که مملو از انسانهای بدشانس، فقر، خشونت، استرس، رقابت و انواع گوناگونی از غصه و ناراحتی است. این مسائل محیط اطراف ما را در برگرفته اند. پس بدیهی است که بخشی از تفکر روزمره ما به این مسائل و مشکلات معطوف شود. اما عقیده پذیرفته شده بر این است که رهایی از این شرایط تنها در دست خود انسانهاست. در حقیقت این خود انسانها هستند که هم می توانند خود را درگیر مشکلات غمبار زندگی کرده و در عین حال محیط شاد و با طراوتی برای خود ایجاد کنند.