برگزاری سومین جلسه مربی و سرگروههای طرح صالحین بسیج کارکنان دانشگاه در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشکده، سومین جلسه مربی و سر گروههای طرح صالحین بسیج کارکنان دانشگاه در  تاریخ شنبه چهاردهم شهریور ماه ۹۴ از ساعت ۱۱ الی ۱۳ در دانشکده داروسازی برگزار گردید.

سرکار خانم تاجمیر ریاحی رابط محترم بسیج خواهران دانشکده داروسازی درخصوص موضوعات و سخنرانی های ارائه شده در جلسه مذکور اظهار داشتند: مواردی همچون ایام حج، بیان فرازهایی از وصیت نامه شهید همت، لزوم جذب نیروهای معتقد و ولایتی، آموزش کارکنان در رابطه با ازدواج آسان و نیاز جامعه به افزایش جمعیت، توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر ، کاربردی کردن سفارشات مقام معظم رهبری در مورد صرفه جویی و اقتصاد مقاومتی و همچنین توجه به مسائل روز و آگاهی از وقایع کشور و منطقه و هوشیاری کافی در مواجهه با حرکات دشمنان ، برگزاری اردوهای فرهنگی، اخلاق و رفتار مناسب در محل کار و خانه و استفاده از کتاب اخلاق      حجت الاسلام قرائتی محور اصلی سخنان مطرح شده در جلسه امروز بود که توسط مربی و فرمانده پایگاه بسیج خواهران دانشگاه ارائه گردید.

سرکار خانم تاجمیر ریاحی سپس افزود: گیاهان دارویی و اطلاعاتی پیرامون آنها یکی دیگر از برنامه های سومین جلسه طرح صالحین بود که توسط سرکار خانم دکتر جعفری ایراد گردید.