برگزاری سومین مدرسه تابستانی آموزش و روش تحقیق

سرکار خانم مهسا بهزاد مسئول محترم روابط عمومی کمیته در خصوص نحوه برگزاری سومین دوره آموزشی تابستانه اظهار داشت: کارگاههای دوره مذکور به مدت ۵ روز از تاریخ چهاردهم لغایت هیجدهم مردادماه سال جاری از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ در کلاس شهید روح الامین و سایت دانشکده برگزار گردید.

روش تحقیق، جستجو در پایگاه های علمی، نگارش پروپوزال، مقاله نویسی، رفرنس دهی و ژورنالیسم پزشکی از جمله مباحثی بود که توسط اساتید محترم دانشکده (آقای دکتر علی جهانیان و خانمها: دکتر شیرین سادات بدری و دکتر آزاده مصری پور) تدریس گردید. خانم بهزاد همچنین  فرا گرفتن دانش و مهارت های لازم برای اجرای یک طرح پژوهشی را از دیگر اهداف این دوره عنوان نموده و افزودند در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی شرکت اعطاء خواهد شد.