برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی ۹۵-۹۴ در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشکده، مراسم استقبال از دانشجویان جدید الورود در تاریخ شنبه چهارم شهریور ماه با حضور محترم رئیس دانشکده، معاونین آموزشی و دانشجوئی فرهنگی و جمعی از اعضای محترم هیات علمی در کلاس شهید ردانی پور برگزار گردید.

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید و پس از آن جناب آقای دکتر محسن مینائیان رئیس محترم دانشکده ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس،  تبریک موفقیت دانشجویان جدید الورود و خیر مقدم جهت حضورشان در این دانشکده، طی سخنانی بخشی از افتخارات، تاریخچه و نیز توانمندی های دانشکده داروسازی را ترسیم نمودند.

ایشان در ادامه سخنان خود با اشاره به هزینه های سرسام آوری که برای هر دانشجو طی دوران تحصیل پرداخت می گردد از دانشجویان خواست از موقعیت استفاده کرده و درس خواندن مستمر را در اولویت کارهای خود قرار داده و از مرور دروس فقط در شب امتحان خودداری کرده و همچنین با توجه به امکانات و تمهیدات اندیشیده شده توسط مسئولین دانشکده با مراجعه به واحد مربوطه مشکلات خود را مطرح و حل نمایند.

دکتر مینائیان درخصوص انضباط تحصیلی اظهار داشتند: نظم و ترتیب و رعایت مقررات در این دانشکده رتبه اول را دارا می باشد زیرا مکلف بودن به قوانین و حضور فعال باعث می شود دانشجو در تمام ابعاد زندگی هدفمند گردد.رئیس دانشکده خطاب به دانشجویان جدید الورود فرمودند: از هم اکنون باید خودتان را برای یک جامعه پیشرفته تری آماده کنید، در جامعه ای که شما پس از فارغ التحصیلی وارد می شوید، روش های سنتی داروسازی کاربرد چندانی ندارد و می طلبد از نظر اخلاقی، حرفه ای، منش و دیگر ابعاد شخصیتی به حدی رشد کنید که به واسطه آن کاملترین خدمت را ارائه نموده و مورد احترام واقع شوید.

مطالعه عمیق و استفاده از منابع اصیل درسی و علمی ، استفاده از پایگاههای داده ها،  پژوهش و ورزش از دیگر رهنمودهای رئیس محترم دانشکده خطاب به دانشجویان جدید الورود بود که در ادامه سخنان ایشان ارائه گردید.

معرفی تشکل های دانشجویی و مرکز مشاوره توسط نمایندگان آنها ، پخش کلیپ های متنوع و توزیع بسته های فرهنگی از دیگر برنامه های این مراسم بود. در پایان این مراسم، دانشجویان جدید الورود با قرائت میثاق نامه متعهد بر تلاش مستمر علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی گردیدند.