برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید و پس از آن جناب آقای دکتر محسن مینائیان رئیس محترم دانشکده ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری اباعبدا... الحسین(ع)، گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک موفقیت دانشجویان جدیدالورود و خیر مقدم جهت حضورشان در این دانشکده، طی سخنانی بخشی از افتخارات، تاریخچه و نیز توانمندی­های دانشکده داروسازی را ترسیم نمودند. ایشان در ادامه سخنان خود با اشاره به هزینه­های سرسام آوری که برای هر دانشجو طی دوران تحصیل پرداخت می گردد از دانشجویان خواستند از موقعیت استفاده کرده و درس خواندن مستمر را در اولویت کارهای خود قرار داده و از مرور دروس فقط در شب امتحان خودداری کرده و همچنین با توجه به امکانات و تمهیدات اندیشیده شده توسط مسئولین دانشکده با مراجعه به واحد مربوطه مشکلات خود را مطرح و حل نمایند.

دکتر مینائیان در خصوص انضباط تحصیلی اظهار داشتند: نظم و ترتیب و رعایت مقررات در این دانشکده رتبه اول را دارا می باشد زیرا مکلف بودن به قوانین و حضور فعال باعث می شود دانشجو در تمام ابعاد زندگی هدفمند گردد. رئیس دانشکده خطاب به دانشجویان جدیدالورود فرمودند: از هم اکنون باید خودتان را برای یک جامعه پیشرفته تری آماده کنید، در جامعه ای که شما پس از فارغ التحصیلی وارد می شوید، روش های سنتی داروسازی کاربرد چندانی ندارد و می طلبد از نظر اخلاقی، حرفه ای، منش و دیگر ابعاد شخصیتی به حدی رشد کنید که به واسطه آن کاملترین خدمت را ارائه نموده و مورد احترام واقع شوید.

مطالعه عمیق و استفاده از منابع اصیل درسی و علمی، استفاده از پایگاههای داده­ها، پژوهش و ورزش از دیگر رهنمودهای رئیس محترم دانشکده خطاب به دانشجویان جدیدالورود بود که در ادامه سخنان ایشان ارائه گردید. سپس معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده به ایراد سخنرانی در خصوص قوانین و مقررات آموزشی و نحوه تحقیق و پژوهش پرداختند و توضیحات مبسوطی در رابطه با فرآیندهای انتخاب واحد و پژوهش ارائه نمودند.