برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی ۹۸-۹۷

پس از آن جناب آقای دکتر عباس جعفریان رئیس محترم دانشکده ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان، گرامیداشت هفته دفاع مقدس، تبریک موفقیت دانشجویان جدیدالورود و خیر مقدم جهت حضورشان در آن دانشکده، طی سخنانی بخشی از افتخارات، تاریخچه و نیز توانمندی های دانشکده داروسازی را ترسیم نمودند. ایشان در ادامه سخنان خود با اشاره به هزینه های سرسام آوری که برای هر دانشجو طی دوران تحصیل پرداخت می گردد از دانشجویان خواست از موقعیت استفاده کرده و درس خواندن مستمر را در اولویت کارهای خود قرار دهند. همچنین با توجه به امکانات و تمهیدات اندیشیده شده توسط مسئولین دانشکده با مراجعه به واحد مربوطه مشکلات خود را مطرح و حل نمایند. دکتر جعفریان در خصوص انضباط تحصیلی اظهار داشتند: نظم و ترتیب و رعایت مقررات در این دانشکده رتبه اول را دارا می باشد زیرا مکلف بودن به قوانین و حضور فعال باعث می شود دانشجو در تمام ابعاد زندگی هدفمند گردد. رئیس دانشکده خطاب به دانشجویان جدید­الورود فرمودند: از هم اکنون باید خودتان را برای یک جامعه پیشرفته­ تری آماده کنید، در جامعه­  ای که شما پس از فارغ­ التحصیلی وارد می­شوید، روشهای سنتی داروسازی کاربرد چندانی ندارد و می­طلبد از نظر اخلاقی، حرفه­ ای، منش و دیگر ابعاد شخصیتی به حدی رشد کنید که به واسطه آن کاملترین خدمت را ارائه نموده و مورد احترام واقع شوید. مطالعه عمیق و استفاده از منابع اصیل درسی و علمی، استفاده از پایگاههای داده ها، پژوهش و ورزش از دیگر رهنمودهای رئیس محترم دانشکده خطاب به دانشجویان جدیدالورود بود که در ادامه سخنان ایشان ارائه گردید.             سپس جناب آقای دکتر علی عمرانی معاون آموزشی دانشکده، در خصوص مقررات و آئین نامه های آموزشی، توضیحات مبسوطی ارائه نمودند و پس از آن مدیران گروههای آموزشی ضمن معرفی اعضای هیات علمی توضیحات مختصری در رابطه با رسالت گروه مربوطه ایراد کردند. معرفی مرکز مشاوره و پخش کلیپ های متنوع پایان بخش مراسم استقبال از دانشجویان بود که توسط مسئول محترم مرکز مشاوره دانشگاه و دانشجویان اجرا گردید.