برگزاری مراسم بزرگداشت بازگشت سرافرازانه آزادگان به کشور و تجلیل از کارمندان آزاده، بسیجی و جانباز دانشکده داروسازی

در این مراسم که با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز شد، رئیس محترم دانشکده جناب آقای دکتر عباس جعفریان ابتدا یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم را گرامی داشته و اظهار داشتند: ثبات، آرامش و امنیت کشور به واسطه رشادتهای شهدا، آزادگان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و مدافعین حرم به وجود آمده و ما مدیون آنها می باشیم. دکتر جعفریان شرایط خاص استراتژیکی کشورمان را یکی از دلایل مهم طمع کشورهای دیگر برای جنگ افروزی بیان کردند و روحیه انقلابی، رشادت رزمندگان و صبر و بردباری خانواده معظم شهدارا بزرگترین مانع برای تجاوز بیگانان به کشورمان بر شمردند.رئیس محترم دانشکده در ادامه افزودند: درک شرایط سخت آزادگان در زمان اسارت دشوار است و ما نیز قادر به قدردانی و سپاس از این بزرگواران نخواهیم بود، اگر چه این گونه جلسات می تواند با حضور ایثارگران و خانواده معظم شهدا روایتی کوتاه از فداکاریهای هشت سال دفاع مقدس ایثارگران و مرهمی هر چند ناچیز بر زخمهای روح و جسم سالها اسارت آزادگان باشد.در ادامه جلسه (آقایان: حسن بدیعی و اصغر پروازیان) به شرح قسمتی از خاطرات سالها اسارت در اردوگاههای بعثی پرداختند. در پایان نیز توسط رئیس دانشکده هدایایی تقدیم آزادگان عزیز گردید.