برگزاری مراسم بزرگداشت بازگشت سرافرازانه آزادگان به کشور و تجلیل از کارمندان آزاده و جانباز دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده، به مناسبت ۲۶ مردادماه سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، مراسم بزرگداشت ورود این عزیزان به کشور بالاخص تقدیر و تجلیل از کارمندان آزاده و جانباز شاغل در دانشکده آقایان: اصغر پروازیان و حسن بدیعی با حضور رئیس دانشکده، برخی از اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان در تاریخ دوشنبه ۹۴/۵/۲۶ در اتاق شورای دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم که با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز شد، رئیس دانشکده جناب آقای دکتر محسن مینائیان ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ایام ورود دلاور مردان صبر و استقامت به کشور اسلامی، اظهار داشت: تقویم پر افتخار جانفشانی ملت شریف ایران در دوران دفاع مقدس برگهای زرین پرشماری دارد که هر یک تداعی کننده خاطرات با شکوهی از تدین و ولایتمداری این ملت غیور به خصوص خانواده های محترم شهدا، جانبازان و آزادگان است که طی این دوران مقدس با صبر و بردباری، عزت و افتخار و عظمت را برای ایران و ایرانی به یادگار گذاشتند. دکتر مینائیان با اشاره به دشوار بودن درک شرایط سخت آزادگان در هنگام اسارت برای عمومی گفت: منابع اطلاعاتی ما راجع به آزادگان تنها از طریق نمایش فیلم ها و خواندن خاطرات اسرا می باشد و این منابع قطعاً بیانگر واقعی تمام رنج ها و مصائب این عزیزان نمی باشد و ما نیز قادر به قدردانی و سپاس از این بزرگواران نخواهیم بود، اگر چه این جلسات می تواند با حضور ایثارگران و خانواده معظم شهدا روایتی کوتاه از فداکاریهای هشت سال دفاع مقدس ایثارگران و مرهمی هر چند ناچیز بر زخمهای روح و جسم سالها اسارت آزادگان، این پیروان ولایت باشد.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر سیدحسین میرخندان ضمن گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی مطالبی در خصوص دوران دفاع مقدس و همچنین اهمیت برگزاری این گونه جلسات برای تجلیل از ایثارگران و آزادگان ایراد نمود. پس از آن آقایان: حسن بدیعی و اصغر پروازیان به شرح قسمتی از خاطرات تکان دهنده از سالها اسارت در اردوگاههای بعثی پرداختند. در پایان مراسم توسط رئیس دانشکده هدایایی به رسم یادبود تقدیم آزادگان عزیز گردید.