برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشکده داروسازی – سال ۱۳۹۶

ایشان در ادامه سخنان خود افزودند: علیرغم تمام نکات مثبت ذکر شده، کمبود پژوهشگر، امکانات و تجهیزات، پرسنل ماهر و نیز بودجه از مواردی است که باید بطور جدی مورد توجه قرار گیرد و برای حل آن چاره ای اندیشیده شود.

رئیس محترم دانشکده ضمن یادآوری اینکه ما در قبال انجام پژوهش های کیفی و رعایت اخلاق در پژوهش مسئول هستیم افزودند:  در حال حاضر بخش قابل توجهی از تحقیقات به پایان نامه ها خلاصه می شود و ما باید کوشش کنیم که از این قالب خارج شده و به انجام تحقیقات دامنه دار و کیفی­تر با رویکرد تولید محصول بپردازیم.

دکتر مینائیان در ادامه افزودند: خوشبختانه دانشکده داروسازی از قدیم الایام در امر پژوهش و تحقیق پیشرو بوده است و ماهیت رشته داروسازی و حضور تمام وقت اساتید آن از نقاط قوت این دانشکده می باشد با این وجود هنوز از تمام پتانسیل های دانشکده در این امر استفاده نمی شود و ما امیدواریم در آینده شاهد ارتقاء بیشتر این جایگاه در دانشگاه باشیم. در ادامه مراسم جناب آقای دکتر علی جهانیان معاون محترم پژوهشی دانشکده ضمن خوش آمدگوئی و تبریک به حضار در خصوص روند انتخاب پژوهشگران برتر دانشکده توضیحات مبسوطی را ارائه نمودند و سپس از پژوهشگران برتر اعضای هیات علمی، داور برگزیده مقالات مجله RPS، پایان نامه ها و دانشجویان  برتر پژوهشی Ph.Dو کارشناس ارشد و دکترای عمومی داروسازی و همچنین دانشجویان رابط علمی و صنفی بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور با اهداء لوح و هدایایی تقدیر بعمل آمد. لازم به ذکر است که امتیاز فعالیت پژوهشی همکاران بر اساس موارد ذکر شده در آئین نامه ارتقاء اعضاء هیات علمی دانشگاه محاسبه گردیده است.

پژوهشگران برتر عضو هیئت علمی:

-       رتبه اول: دکتر ژاله ورشوساز

-       رتبه دوم: دکتر علی جهانیان نجف آبادی

-       رتبه سوم: دکتر وجیهه اکبری

عضو هیئت علمی با .... زیر ۵ سال خدمت در دانشکده :

-       دکتر آزاده طاهری

عضو هیئت علمی واجد مقاله با بالاترین IF:

-       دکتر علیرضا همایونی

داور برگزیده مجله RPS: