برگزاری مراسم بزرگداشت ۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب و ایام الله دهه فجر در دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده مراسم گرامیداشت یوم الله ۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه فجر با حضور مسئولین، دانشجویان و کارکنان در محل ورودی این دانشکده برگزار گردید. پخش سرودهای انقلابی همراه با نماهنگ های زمان انقلاب و توزیع شیرینی و چای در کنار نمایشگاهی از تصاویر و وقایع روز شمار انقلاب، جلوه ای از طراوت، وحدت و همدلی ملت در بهمن ۱۳۵۷ را تداعی نمود.

گفتنی است گرامیداشت یاد و خاطره امام (ره) و شهیدان انقلاب الهام بخش و نیرو دهنده به خصوص برای نسل جوان امروزی است و شناساندن آرمان های امام و انقلاب به این نسل از وظایف اصلی مسئولین فرهنگی کشور می باشد.