برگزاری مراسم تقدیر و تشکر و معارفه مدیران قبلی و فعلی امور عمومی دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده، مراسم قدردانی از تلاش های جناب آقای دکتر سیدحسین میرخندان مدیر سابق امور عمومی دانشکده و همچنین معارفه جناب آقای اکبر شیرزادی به عنوان مدیر جدید واحد مذکور، روز سه شنبه نهم خرداد ماه ۱۳۹۶ با حضور رئیس و معاونین محترم اداری مالی و آموزشی دانشکده و همچنین مسئولین واحدهای اداری، آموزشی و پژوهشی در محل شورای دانشکده برگزار گردید.

جناب آقای دکتر مینائیان رئیس محترم دانشکده، ضمن خوش آمدگویی به حضار، هدف از برگزاری جلسه را تکریم و تشکر از تلاش های آقای دکتر میرخندان و همچنین معارفه و عرض تبریک به آقای شیرزادی دانستند و اظهار داشتند: صعه صدر، متانت، جدّیت در حوزه­ ی کاری، تعامل در همه عرصه ها و تدین از ویژگی های بارز دکتر میرخندان می باشد که تاثیر عمیقی در روند امور مربوط به حوزه­ ی کاری ایشان ایجاد کرده بود.

در ادامه جلسه آقای دکتر مینائیان با بیان سوابق کاری آقای شیرزادی و تجربیات ارزشمند ایشان، اهمیت، نوع و ماهیت کار امور عمومی را به جهت آکادمیک بودن محیط، مسئولیتی بسیار مهم تلقی کردند و بر تعامل سازنده با واحدهای دیگر در راستای مقررات و قوانین تاکید فرمودند. در پایان مراسم، به رسم یادبود هدیه و تقدیر نامه ­ای از طرف رئیس و معاون اداری مالی دانشکده به آقای دکتر میر خندان اهداء گردید.