برگزاری مراسم دیدار نوروزی در دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده مراسم دید و بازدید نوروزی اساتید و کارکنان دانشکده صبح روز دوشنبه چهاردهم فروردین ماه ۱۳۹۶ در تالار ابوریحان برگزار شد. در این مراسم جناب آقای دکتر مینائیان رئیس محترم دانشکده ضمن تشکر از تلاش های پر ثمر مجموعه خانواده  دانشکده در سال گذشته، آغاز سال جدید را به حضار تبریک عرض نموده و اظهار داشتند: بازنگری و تدبر در خویشتن و به خصوص در طبیعت و بهار که یکی از الطاف بیکران پروردگار می باشد می تواند باعث تغییرات و تحولات درونی مثبت در انسان شود.

دکتر مینائیان در ادامه سخنان خود با اشاره به نامگذاری مجدد سال ۹۶ به نام اقتصاد مقاومتی اینگونه بیان داشتند که مفیدترین حرکتی که ما در دانشگاه می توانیم در حوزه ی کاری خود و در راستای اقتصاد مقاومتی انجام دهیم، بالا بردن بهره وری، استفاده بهینه از امکانات، شناسایی و آموزش استعدادها و ظرفیت های دانشجویی می باشد.

تقدیر از بازنشستگان فرهیخته و طلب مغفرت برای در گذشتگان آخرین سخنان رئیس محترم دانشکده بود که در دیدار نوروزی ۹۶ ارائه گردید و پس از آن اساتید و همکاران محترم به نقل خاطرات و شعرسرایی پرداختند و در پایان نیز با چای و شیرینی از حضار پذیرایی بعمل آمد.