برگزاری نمایشگاه پوستر فرآورده های دارویی دانشجویان دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دانشجویان ورودی ۱۳۹۲ اقدام به برگزاری نمایشگاهی متشکل از ۶۰ پوستر از فرآورده های دارویی تولید شده توسط دانشجویان در محل راهروی گروه فارماسیوتیکس دانشکده نمودند.

این نمایشگاه که طی روزهای یکشنبه و دوشنبه ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه برگزار شد، ماحصل هفته ها تحقیق و تلاش دانشجویان در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده بود که با استقبال دانشجویان و حضور اساتید محترم و بحث و تبادل نظر پیرامون فرآورده های تولید شده همراه گردید.

جناب آقای دکتر محمدعلی شاطالبی عضو محترم هیات علمی گروه فارماسیوتیکس در خصوص انگیزه و نحوه ی برگزاری این نمایشگاه اظهار داشتند: دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۲ داروسازی در راستای درس آزمایشگاه فارماسیوتیکس عملی ۴ که توسط اینجانب و جناب آقای دکتر مجید طباخیان ارائه شده است. پس از فراگیری اولیه اقدام به ساخت و ترکیب فرآورده های نیمه جامد می نمایند و سپس بصورت یک پروژه کاربردی باشناسایی و تهیه گیاهان دارویی، عصاره گیری، تغلیظ سازی به اشکال: ژل، کرم، لوسیون، پماد، استیک، شامپو و شیاف تهیه و پس از ارزیابی اولیه فارماسیوتیکس بسته بندی می نمایند و در نهایت به صورت پوستر با در دست داشتن نمونه های ساخته شده ارائه می دهند.