برگزاری کارگاه آموزشی «کاربرد روان شناسی مثبت در محیط کار» در دانشکده داروسازی و علوم دارویی

به گزارش روابط عمومی دانشکده، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده با همکاری مرکز مشاوره به منظور ارتقاء سطح آگاهی و توانایی کارکنان دانشکده، به برگزاری کارگاهی با عنوان «کاربرد روان شناسی مثبت در محیط کار» اقدام نمود. این کارگاه در تاریخ چهارشنبه ۱۳۹۶/۱/۳۰از ساعت ۱۳ لغایت ۱۵ با تدریس جناب آقای دکتر علی بیک در تالار ابوریحان برگزار گردید.

سرکار خانم دکتر شیرین السادات بدری معاون محترم فرهنگی دانشجویی دانشکده و مسئول برگزاری کارگاه مذکور، در خصوص اهداف برگزاری این گونه جلسات اظهار داشتند: مباحث روان شناسی مثبت شغلی از اهمیت و جایگاه ویژه­ای برخوردار است و می تواند در سلامت کارکنان در محیط کار نقش به سزایی را ایفا نماید.

وی ضمن اشاره به ارتباط تنگاتنگ جامعه موفق با کارکنان سالم و مثبت اندیش افزودند: با توجه به وجود مشکلات و مسائل مختلف در محیط کار و لزوم آموزش مهارتهای زندگی و شغلی، ضروری است از ظرفیت­های اصول روان­شناسی در محیط کار و در راستای رضایت شغلی استفاده گردیده و به کمک این آموزه ها بین کار و زندگی شخصی تعادل برقرار سازیم.

معاون محترم فرهنگی دانشکده در پایان سخنان خود بیان داشتند: با توجه به استقبال همکاران از کارگاه فوق الذکر انشاءا... سعی بر این خواهد بود که این جلسات در آینده به طور منظم ادامه یابد.