برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با چند رسانه¬ای های (multimedia)آموزشی

به گزارش روابط عمومی دانشکده، کارگاه آموزشی آشنایی با چند رسانه ­ای های آموزشی در تاریخ سه شنبه ۲۳ خردادماه سال جاری از ساعت ۱۲-۸ در محل تالار شهید خرازی با تدریس سرکار خانم دکتر نگین برات دستجردی عضو محترم هیات علمی دانشگاه اصفهان و با حضور اساتید دانشکده برگزار گردید.

سرکار خانم دکتر شادی فرسایی و مدیر دفترتوسعه آموزش داروسازی (EDO)در خصوص اهداف و چگونگی برگزاری کارگاه مذکور اظهار داشتند:

توسعه ابزارهای یادگیری از طریق چند رسانه­ ای­ ها تاثیرات بسزایی بر قلمرو آموزش و یادگیری گذاشته است. چند رسانه­ ای­ ها تجارب یادگیری چند حسی را در اختیار فراگیران قرار می دهند و آنها را قادر می سازند پیام های خود را در گونه های مختلفی چون متن، صدا، تصویر، فیلم، انیمیشن تهیه و منابع موجود را از راههای مختلف جستجو کنند. دنیای چند رسانه ای، فصل جدیدی را در محیط های آموزشی به وجود می آورد و با پیشرفت روزافزون فناوری اطلاعات و ارتباطات استفاده از این برنامه ها نقش اساسی در ارائه اطلاعات ایفا می کند. با توجه به اینکه علم چند رسانه ای هر روز در حال پیشرفت و تکامل است در این کارگاه به معرفی مقدمات اولیه طراحی، تولید و اجرای پروژه های چند رسانه­ ای پرداخته شد.