تشییع پیکر استاد فقید مرحوم دکتر سیدفضل¬اله حکمتیار، رئیس اسبق دانشکده های پزشکی و داروسازی و بنیانگذار دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده، پیکر مرحوم دکتر سیدفضل اله حکمتیار استاد فقید دانشکده های پزشکی و داروسازی در تاریخ سه شنبه هفتم شهریور ماه سال ۱۳۹۶ ساعت ۱۰ صبح از مقابل درب ورودی دانشکده داروسازی به طرف دانشکده پزشکی و سپس به سمت  باغ رضوان تشییع گردید.

در این مراسم با شکوه که با حضور سرکار خانم دکتر چنگیز سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر مینائیان رئیس محترم دانشکده داروسازی، معاونین محترم دانشکده، جمعی از اساتید و فرهیختگان و کارکنان برگزار گردید. ابتدا جناب آقای دکتر حسین یقینی به بیان شرحی از زندگینامه آن مرحوم فقید در طول زندگی پرثمرشان پرداختند و در ادامه سرکار خانم دکتر چنگیز سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از طرف جامعه دانشگاهیان به خانواده محترم مرحوم دکتر سیدفضل اله حکمتیار تسلیت عرض نمودند و برای آن مرحوم مغفرت و آمرزش ابدی و علّو درجات را از درگاه ایزد منان مسألت نمودند.

گفتنی است مراسم ترحیم شادروان دکتر حکمتیار در روز چهارشنبه هشتم شهریور ماه ساعت ۱۸-۱۶ در مسجد المهدی واقع در خیابان مرداویج برگزار می­گردد.