تقدیر از دانشجویان فعال بسیج دانشجویی دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، مراسم تقدیر و تجلیل از دانشجویان فعال بسیج دانشجویی دانشکده داروسازی با حضور مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز یکشنبه دهم خردادماه ۹۴ در دفتر نهاد برگزار گردید.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا امینی مسئول محترم نهاد ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های انجام شده توسط دانشجویان بسیجی در دانشکده داروسازی نظیر طرح همیار، طرح کپسول، ایستگاه مطالعه و برگزاری مسابقات کتابخوانی، فعالیت فرهنگی را از باقیات الصالحات دانسته و خاطر نشان کردند که "ما نیز هم اکنون متاثر از فعالیت های فرهنگی علما و شخصیت­های برجسته­ ای هستیم که اصفهان را پایتخت فرهنگی جهان اسلام نموده و اکنون در تخت فولاد اصفهان آرمیده اند، چرا که آنان تلاش نمودند دست بندگان را در دست خدا قرار دهند".

در ادامه جلسه از آقایان محمد حسین حسامی، امیر میرزاپور و سرکار خانم سعیده جبل­عاملی بعنوان فعالین عرصه علم و فرهنگ در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تقدیر و هدیه­ای به رسم یادبود به ایشان اهداء گردید.