تقدیر از مؤلف کتاب برگزیده کشوری سال ۱۳۹۵ «دانشنامه داروسازی و داروخانه داری در اصفهان» در دانشکده داروسازی و علوم دارویی

در این مراسم ابتدا آقای دکتر مینائیان در مورد ویژگیهای استنادی و نوشتاری کتاب مذکور سخنانی ایراد نمودند و سپس آقای دکتر همت نژاد در خصوص چگونگی تشکیل کار گروهی برای اجرای مقدمات نشر، چاپ و توزیع کتاب فوق الذکر توضیحات مبسوطی را ارائه نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر یفینی نیز در مورد تاریخچه شش ساله نگارش کتاب و نحوه تحقیقات میدانی انجام گرفته برای تالیف آن، مطالب کاملی را بیان کردند و پس از آن جناب آقای دکتر ادیب ضمن قدردانی از تلاشهای چندین ساله آقای دکتر یقینی، ایشان را مورد عنایتویژه قرار دادند.

در خاتمه به پاس خدمات آموزشی اساتید محترم دانشکده، دوره­ی پنج جلدی کتاب فوق توسط پیش کسوتان و فرهیختگان جلسه خدمت ایشان تقدیم گردید.