جذب هیئت علمی تعهدی در رشته فارماسیوتیکس

گروه فارماسیوتیکس و نانو تکنولوژی دارویی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد در جهت برنامه راهبردی گروه، از بین متقاضیان انجام تعهدات قانونی که شرایط اعلام شده ذیل را دارا می باشند، تعدادی را جذب نماید. متقاضیان می بایست مدارک درخواستی را حداکثر تا تاریخ ۱۵/۵/۹۸ از طریق پست به آدرس تهران: خیابان ولی عصر(ع)، پایین تر از چهارراه نیایش، مجتمع آموزشی-پژوهشی نیایش، دانشکده داروسازی، طبقه سوم، گروه فارماسیوتیکس و نانوتکنولوژی دارویی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، صندوق پستی ۶۱۵۳-۱۴۱۵۵ ، ارسال دارند.

شرایط پذیرش:

• دکترای عمومی داروسازی همراه با تخصص (PhD) در رشته فارماسیوتیکس (و یا همراه با تخصص در یکی از گرایش های رشته فارماسیوتیکس مانند نانوتکنولوژی دارویی)
  • دستیاران داروسازی که حداکثر تا پایان شهریور ۹۸ موفق به اخذ مدرک PhD در رشته فارماسیوتیکس شوند  نیز می توانند نسبت به ارسال مدارک اقدام نمایند.

مدارک لازم:

1. درخواستی کتبی مبنی بر تقاضای هیئت علمی تعهدی به همراه شماره تماس که از طریق نمابر به شماره ۸۸۶۶۵۳۱۷ ارسال می گردد.
  2. رزومه شامل عکس، سوابق تحصیلی و فعالیت های علمی-پژوهشی که به آدرس تهران، خیابان ولی عصر(ع)، پایین تر از چهار راه نیایش، صندوق پستی ۶۱۵۳-۱۴۱۵۵ ، گروه فارماسیوتیکس و نانو تکنولوژی دارویی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارسال می گردد.

بدیهی است پس از بررسی مدارک ارسالی، از متقاضیان منتخب جهت مصاحبه حضوری در شهریورماه لغایت آبان ماه ۹۸ دعوت بعمل خواهد آمد.