جلسه توجیهی نوزدهمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشکده، کمیته پژوهشهای دانشجویان دانشکده به منظور آشنایی دانشجویان با کلیات نوزدهمین سمینار دانشجویان، تصمیم به برگزاری جلسه توجیهی در تاریخ دوشنبه بیست و هشتم اردیبهشت ماه در محل کلاس شهید خرازی دانشکده نموده است.

مسئول کمیته پژوهشهای دانشجویان، مقدمه ای بر سمینارها و آشنایی با نحوه شرکت در آنها- آموزش ساخت حساب کاربری در سایت سمینار نوزدهم –نحوه تنظیم و ارسال خلاصه مقالات به سایت سمینار و آشنایی با نحوه ارائه مقالات در سمینارها را از جمله مباحث آموزشی این جلسه ذکر نموده و اظهار داشت: این جلسه برای دانشجویان علاقمند به شرکت در سمینار نوزدهم مفید و مثمر ثمر خواهد بود.