دانش فنی تولید مواد اولیه دارویی، در دانشکده داروسازی و علوم دارویی

به گزارش روابط عمومی دانشکده، محققان گروه شیمی دارویی دانشکده پس از دو سال تلاش مداوم، موفق به تولید مواد اولیه داروهای: نفازولین، دورزولامید، کلوزاپین، دونپزیل، هیدرالازین و پرگابالین در مقیاس صد گرم شدند.

جناب آقای دکتر قدمعلی خدارحمی عضو هیات علمی و مدیر گروه شیمی دارویی در خصوص تولید مواد اولیه مذکور اظهار داشتند: دانش فنی تولید این مواد دارویی کاملاً بومی سازی شده و در صورت تولید صنعتی، می تواند کشور را به مرحله خودکفایی در این زمینه برساند. مدیر گروه شیمی دارویی در ادامه افزود: محققان این گروه پروژه تولید چندین ماده اولیه دارویی دیگر را نیز در دست اقدام دارند که با اتکا به خداوند متعال و حمایت های مالی مسئولین انشاا... به مرحله تولید خواهد رسید.