دیدار دانشجویان دانشکده داروسازی از مراکز نگهداری سالمندان

به گزارش روابط عمومی دانشکده، انجمن دانشجویان داروسازی ایران شاخه اصفهان در تاریخ یکشنبه ۲۹ شهریور ماه اقدام به برگزاری پروژه ای با عنوان «خانه سالمندان» تحت سرپرستی سرکار خانم دکتر شیرین السادات بدری عضو محترم هیات علمی دانشگاه نمودند.

این پروژه با همکاری اداره کل بهزیستی استان اصفهان و در مراکز نگهداری از سالمندان «نیاکان» و «صاحبدلان» و با حضور ۱۵ تن از دانشجویان داروسازی در گروههای مختلف، با اهداف : ۱- بررسی  اندیکاسیون های تجویز داروهای سالمندان۲- بررسی تعداد، شکل، دوز و انواع دسته های دارویی مورد استفاده سالمندان  ۳- بررسی شرایط نگهداری داروها و نیز نحوه دورریزهای دارویی ۴- تخمین میانگین هزینه دارو درمانی هر سالمند ۵- بررسی تداخل های احتمالی میان داروهای مصرفی هر سالمند ۶- برقراری ارتباط با سالمندان به عنوان عضوی از سیستم درمانی، انجام گردید.

سرکار خانم آتوسا بنیانی نماینده گروه اعزامی درخصوص پروژه مذکور اظهار داشتند: اطلاعات فردی و دارو درمانی سالمندان از روی پرونده های درمانی و کاردکس های دارویی سالمندان به منظور تجزیه و تحلیل اهداف فوق الذکر استخراج گردید. وی همچنین اضافه نمود: پیش از برگزاری پروژه ، کارگاههای «مروری بر دارو درمانی سالمندان» به منظور آگاهی بیشتر شرکت کنندگان با داروهای رایج سالمندان از نظر تداخلات، طریقه مصرف و موارد احتیاط، تشکیل و دانشجویان آموزش لازم را فرا گرفتند.