ساخت دو فرآورده دارویی از نعناع و آلوورا، توسط دانشیار دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشکده،  جناب آقای دکتر رحیم  بحری نجفی دانشیار دانشکده داروسازی و علوم دارویی اصفهان موفق به تهیه دو محصول دارویی با نام: قلم ضد سردردهای میگرنی منتول و قلم آلوورا با منشاء گیاهی گردید.

دکتر بحری نجفی عضو محترم هیات علمی دانشگاه در خصوص تهیه و مزایای این نوع از اشکال دارویی اظهار داشتند: شکل قلمی یا ماتیکی این فرآورده ها به دلیل جامد بودن به راحتی قابل استفاده بوده و می توان آن را در جیب یا کیف خود حمل نمود و بدون استفاده از انگشت در هر قسمت از پوست که نیاز است، مورد استفاده قرار داد. این فرآورده ها چرب نبوده، با آب شسته می شود و نیازی به صابون ندارد. همچنین فرمولاسیون این محصولات به دلیل داشتن ترکیبات دیگر دارای جذب سریع می باشد و اثر آن بلافاصله قابل احساس است.

وی افزود: قلم ضد میگرن شکل جدید و متمایزی از منتول است که برای اولین بار در کشور تهیه می­شود و
مزیت­های فراوانی نسبت به اشکال تولید شده آن مانند پماد، محلول و قطره را دارا می باشد.

دکتر نجفی در رابطه با قلم آلوورا نیز بیان داشتند: قلم آلوورا شکل جدیدی از گیاه آلوورا یا صبرزرد است که قبلاً به صورت ژل، لوسیون و کرم تولید و به بازار عرضه شده است. این قلم در برطرف کردن خارش و التهاب گزیدگی زنبور و نیش حشرات، آفتاب سوختگی و التیام بسیاری از بریدگی ها، زخم ها، اگزما و ترک بین انگشتان پا که یک بیماری قارچی است می تواند موثر باشد.