شماره جدید فصل نامه علمی فرهنگی ریتالین منتشر گردید

ریتالین مجله ای علمی- فرهنگی است که متعلق به کمیته پژوهشی های دانشجویان دانشکده داروسازی می باشد. این مجله توسط دانشجویان فعال در واحد علمی فرهنگی کمیته نگارش، تهیه و توزیع می گردد. شماره­ جدید ریتالین شامل مطالب عمومی از دنیای علم، مقالات تخصصی ویژه ی رشته داروسازی، موارد فرهنگی و عناوین خبری می باشد. در هر شماره از این مجله علمی –فرهنگی موضوعات جدیدی در بخش های ذکر شده ارائه خواهد شد.

دانشجویان و علاقه مندان به همکاری می توانند به کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده مراجعه یا از طریق ایمیل ritalinmagazine.pharmacy@gmail.comبا ما در ارتباط باشند.

لازم به یادآوزی می باشد به دنبال اتمام نسخه های چاپی این مجله، برای دریافت نسخه PDFاینجا را کلیک کنید.