شماره دهم و یازدهم« ریتالین» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی کمیته پژوهش های دانشجویان دانشکده داروسازی، شماره دهم و یازدهم (ویژه نامه نوروز ۹۶) فصلنامه علمی –فرهنگی ریتالین در ۱۹ فروردین ماه منتشر شد.

صاحب امتیاز این مجله کمیته پژوهش های دانشجویان می باشد و هیئت تحریریه آن متشکل از دانشجویان ورودی های مختلف دانشکده داروسازی است که در زمینه های گوناگون خبری، علمی، فرهنگی، صنفی و تخصصی به گسترش و اشاعه اطلاعات می پردازد.

سردبیر محترم مجله ریتالین با بیان اینکه از برجسته ترین اهداف چاپ و نشر این فصلنامه به اشتراک گذاشتن اخبار و اطلاعات جدید در پرتو ایجاد روحیه همکاری جمعی است، گفت: امید است در سال جدید شاهد حضور پرشور و فعالانه دانشجویان در تهیه و تنظیم بخش های مختلف مجله باشیم.

وی افزود: مجله ریتالین پذیرای انتقادات، راهکارها و مقالات دانشجویان در حوضه های مختلف خواهد بود و علاقه مندان می توانند مطالب خود را به یکی از روشهای زیر برای مجله ارسال کنند:

از طریق پست الکترونیکی ritalinmagazine.pharmacy@gmail.comیا مراجعه حضوری به دفتر کمیته پژوهش های دانشکده داروسازی.