عاطفه و محبت بشری در خانه نوزادان و نونهالان نرجس...

به گزارش روابط عمومی دانشکده، به مناسبت اعیاد شعبانیه ماه رحمت و برکت، تعدادی از دانشجویان دانشکده داروسازی همراه با مسئول امور دانشجویی از شیرخوارگاه نوزادان و نونهالان نرجس بازدید نمودند.

مسئول محترم کانون فرهنگی پرن در خصوص این بازدید اظهارداشت: بازدید از مراکزی مانند شیرخوارگاه و خانه سالمندان همیشه مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است ولی با توجه به پذیرش اندک این مراکز جهت بازدید، تعداد زیادی از دانشجویان علاقه­ مند، موفق به بازدید از این مکانها نمی گردند.

وی در ادامه افزود: دانشجویان با اظهار مهر و محبت به کودکان بی سرپرست و بد سرپرست در واقع روحیه انساندوستی، عاطفه و محبت بشری را برای خود حفظ و تقویت می نمایند.

مسئول کانون فرهنگی پرن به عنوان هماهنگ کننده این بازدید، در پایان سخنان خود از کمک های دارویی به ارزش یک میلیون تومان توسط دانشجویان به خانه نوزادان و نونهالان نرجس به عنوان هدیه ای کوچک به این عزیران یاد نمود.