موفقیت کارکنان دانشکده داروسازی در مسابقات اولین المپیاد ورزشهای همگانی بهار ۹۷

در اولین المپیاد ورزشهای همگانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، نمایندگان این دانشکده موفق به کسب مقام دوم در رشته فریزبی و رتبه ممتاز در رشته فوتبال دستی گردیدند. واحد خبر دانشکده ضمن اعلام این خبر، عنوان نمود: در این دوره مسابقات که از تاریخ دوم اردیبهشت ماه لغایت پنجم اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ در محل سالن شهید موحدی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد، سرکار خانم ها: مریم قضاوی در رشته فریزبی مقام دوم و بدرالسادات مساوات در رشته فوتبال دستی مقام ممتاز را کسب نمودند.

ضمن تبریک به این عزیزان و دیگر همکاران، آرزوی سلامتی برای اعضای تیم های ورزشی دانشگاه و موفقیت در تمام عرصه های زندگی را از خداوند متعال برایشان خواهانیم.