موفقیت کارکنان دانشکده داروسازی در مسابقات ورزشی انفرادی دانشگاه (۱۳۹۶)

به گزارش روابط عمومی دانشکده، کارکنان دانشکده با کسب دو رتبه برتر و ممتاز در رشته تیراندازی، جزء موفق ترین شرکت کنندگان در مسابقات بیست و سومین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاه بودند. در مسابقات انفرادی پرسنل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، نمایندگان این دانشکده موفق به کسب مقام اولی در رشته تیراندازی با تپانچه و رتبه ممتاز در رشته تیراندازی با تفنگ گردیدند. واحد خبر دانشکده ضمن اعلام این خبر، عنوان نمود: در این دوره از مسابقات که از تاریخ بیست و سوم دیماه لغایت پنجم بهمن ماه ۱۳۹۶ در محل مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد، سرکار خانم ها: مرجان قرائتی در رشته تیراندازی با تپانچه مقام اول و معصومه دارابی در رشته تیراندازی با تفنگ مقام ممتاز را کسب نمودند.

ضمن تبریک به این عزیزان و دیگر همکاران، آرزوی سلامتی برای اعضای تیم های ورزشی دانشگاه و موفقیت در تمام عرصه های زندگی را از خداوند متعال برایشان خواهانیم.