میزان شارژ اکانت های دانشجویی ونحوه دریافت اکانت اینترنت دانشجویان

میزان شارژ اکانت های دانشجویی « : می ۰۱, ۲۰۱۰, ۱۲:۰۶:۲۷ pm »  کلیه دانشجویان محترم دانشگاه  دارای اکانت اختصاصی برای استفاده از اینترنت هستند. کاربران دانشجو لازم است در مورد این اکانت ها به نکات زیر توجه فرمایند:  در حال حاضر این سیستم شارژ کاربری شما را دو دوره در طول سال برا اساس سیستم آموزشی دانشگاه انجام می دهد و در صورتیکه دانشجو انتخاب واحد کرده و دانجشوی فعال در سیستم آموزش دانشگاه محسوب شود اکانت اختصاصی وی نیز شارژ خواهد شد. دوره ها به صورت یک دوره ۵ ماهه بابت نیمسال اول تحصیلی و یک دوره هفت ماهه بابت نیم سال دوم تحصیلی و تابستان در نظر گرفته شده است(البته در حاضر با توجه به اینکه دروه فعلی از اسفند ۸۸ شروع شده دوره نیسمال دوم ۶ ماهه محسوب می شود). این شارژ شامل میزان ساعات کار در ساعات اداری و غیر اداری و همچنین  میزان ترافیک  دریافتی (Download) و ارسالی(Upload) در زمان کار با این سیستم نیز می شود.میزان ساعات کار در ساعات اداری ۱۵ ساعت برای ساعات اداری و ۱۵ ساعت برای ساعات غیر اداری است. این محدودیت ترافیک به میزان ۲ گیگا بایت در ساعات اداری و ۳ گیگا بایت در ساعات غیر اداری برای هر ماه می شود. شارژ اکانت ها چه از نظر ساعتی و چه از نظر ترافیک به صورت دوره ای (نه ماهیانه) در نظر گرفته می شود . به طورخلاصه می توان شارژ این دوره را به صورت جدول زیر در نظر گرفت: توجه فرمایید که میزان شارژ به صورت دوره ای برای شما حساب می شود (به ستون های کل شارژ ساعتی و کل ترافیک دقت فرمایید) و اعداد روزانه و ماهیانه فقط جهت اطلاع از نحوه محاسبه ذکر شده است.با توجه به جدول بالا خواهشمند است کاربران دانشجو در استفاده از اکانت شخصی خود مدیریت لازم را انجام داده تا بتوانند تا پایان هر دوره از اینترنت و خدمات ارائه شده استفاده نمایند. نحوه دریافت اکانت اینترنت دانشجویان« : می ۰۱, ۲۰۱۰, ۱۰:۳۱:۲۷ am » دانشجویان عزیز برای دریافت اکانت نیاز به مراجعه به واحد خاصی ندارند. در صورتیکه انتخاب واحد کرده اید اکانت شما در هر دوره به صورت خودکار شارژ می شود. نام کاربری هر دانشجو پیشوند اختصاری دانشکده محل تحصیل و به دنبال آن شماره دانشجویی می باشد. پیشوند اختصاری دانشکده ها به صورت زیر است:۱- دانشده پزشکی -med۲-دانشکده داروسازی -pharm۳- دانشکده بهداشت -hlth۴- دانشکده توانبخشی -rehab۵- دانشکده دندانپزشکی -dnt۶- دانشکده پرستاری -nm۷- دانشکده مدیریت -mng دقت فرمایید که خط تیره"-" جزئی از پیشوند است. به عنوان مثال دانشجویی که در دانشکده پزشکی تحصیل می کند و شماره دانشجویی او    ۸۶۲۰۳۴۸۹۵   است دارای نام کاربری med-862034895 است.رمز عبور(Password) اکانت شما برای بار اول(قبل از اینکه خود شما رمز را تغییر دهید) شماره ملی شما می باشد که از سیستم اداره آموزش دریافت می شود. بنابراین اگر برای بار اول نتوانستید به اینترنت وصل شوید بایستی از درست بودن شماره ملی خود در سیستم اداره آموزش مطمئن شوید. توصیه می شود رمز عبور خود را حتما در اولین استفاده تغییر دهید و رمز مناسبی را که از امنیت کافی برخوردار باشد انتخاب کنید. به صورت متناوب میزان استفاده از اکانت خود را چک کنید. برای تغییر رمز و اطلاع از میزان شارژ استفاده شده خود می توانید به سایت دانشگاه (http://mui.ac.ir) مراجعه کرده و از منوی خدمات اینترنت و اطلاع رسانی گزینه های "تغییر کلمه عبور کاربران سمکا" و "مقدار استفاده کاربران سمکا" را انتخاب کنید. در صورتیکه رمز عبور خود را فراموش کرده اید به مسئول مرکز کامپیوتر در دانشکده خودتان مراجعه کنید . کلیه مسئولین مراکز کامپیوتر توانایی تغییر رمز و بررسی میزان شارژ کاربران دانشکده خود را دارند.(مسئولین مراکز کامپیوتر به کاربران دانشکده های دیگر دسترسی ندارند لذا مشکل خود را فقط با مسئول دانشکده خودتان در میان بگذارید)