نتایج رتبه بندی ماه جولای دانشمندان برتر پر استناد دانشگاه های جهان

با اعلام نتایج رتبه بندی ماه جولای Essential Science Indicatorsکه در آن دانشمندان برتر پر استناد دانشگاه های جهان معرفی می شوند، دکتر رویا کلیشادی، دکتر لیلا آزاد بخت، دکتر ژاله ورشوساز و دکتر احمد اسماعیل زاده از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گروه یک درصد دانشمندان پر استناد دنیا قرار دارند.

در نتایج اخیر این نظام رتبه بندی معتبر بین المللی، تعداد دانشمندان برتر علوم پزشکی کشور که در گروه ۱% دانشمندان پر استناد دنیا قرار گرفته اند ۳۱ نفر اعلام شده است.

بنا به گزارش مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، سهم دانشگاه های علوم پزشکی کشور از این دانشمندان ، شامل ۱۷ نفر از دانشگاه علوم پزشکی تهران، ۴ نفر از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، ۳ نفر از دانشگاه بهشتی، مشهد، زنجان، بقیه الله و جهاد دانشگاهی می باشد.