نتایج رتبه بندی ماه مارچ سال ۲۰۱۷ میلادی دانشمندان برتر پر استناد دانشگاه های جهان

با اعلام نتایج رتبه­ بندی ماه جولای در بانک اطلاعاتی  Essential Science Indicatorsکه در آن دانشمندان برتر پر استناد دانشگاه­های جهان معرفی می­شوند، دکتر رویا کلیشادی، دکتر لیلا آزادبخت، دکتر ژاله ورشوساز و دکتر احمد اسماعیل­زاده از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گروه یک درصد دانشمندان پر استناد دنیا قرار گرفتند.

در نتایج اخیر این نظام رتبه بندی معتبر بین المللی، تعداد دانشمندان برتر علوم پزشکی کشور که در گروه ۱% دانشمندان پر استناد دنیا قرار گرفته اند ۳۹ نفر اعلام شده است.

بنا به گزارش مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، سهم دانشگاههای علوم پزشکی کشور از این دانشمندان، شامل ۲۲ نفر از دانشگاه علوم پزشکی تهران، ۳ نفر از دانشگاه های علوم پزشکی تبریز، مشهد و بقیه ا...، ۲ نفر از هر یک از دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، اصفهان، شیراز و ۱ نفر از هر یک از دانشگاه های علوم پزشکی ایران و زنجان می باشد.