نشست صمیمانه دانشجویان با مسئولین دانشکده به مناسبت روز دانشجو

جلسه با قرائت آیاتی از کلام ا... مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز و سپس جناب آقای دکتر مینائیان رئیس محترم دانشکده، ۱۶ آذر روز دانشجو را تبریک عرض نمودند و ضمن تشکر از دانشجویان پایگاه بسیج دانشکده به دلیل همکاری در برگزاری این مراسم، اظهار داشتند: هدف از برگزاری این نشست برقراری ارتباط صمیمانه و نزدیک تری برای طرح سوالات، نظرات و پیشنهادات شما عزیزان می باشد. اگر چه در طول سال نیز این ارتباط برقرار است و نظرات دانشجویان ارجمند به سهولت به ما منتقل می گردد. بدیهی است اطلاع رسانی جدیدترین آئین نامه ها و دستورالعمل های آموزشی و پژوهشی یکی دیگر از اهداف تشکیل این گونه جلسات می باشد.

دکتر مینائیان درادامه سخنان خود افزودند: دانشکده اساساً بر پایه خدمت رسانی به دانشجویان بنا گردیده و این دانشجویان هستند که به دانشکده جان و روح می بخشند و موتور محرکه پژوهش، آموزش و در نهایت باعث ارتقاء سطح علمی دانشکده می گردند.

در ادامه دانشجویان ضمن تشکر از حضور مسئولین محترم دانشکده، به طرح سوالات و ارائه پیشنهادات خود در خصوص امور آموزشی، پژوهشی و فرهنگی –رفاهی پرداختند.