پانزدهمین کنگره بیوشیمی و ششمین کنگره بین المللی بیوشیمی و بیولوژی مولکولی

جناب آقای دکتر محمود آقایی عضو هیات علمی گروه بیوشیمی بالینی دانشکده داروسازی و دبیر اجرایی کنگره مذکور، در خصوص اهداف و انگیزه برگزاری کنگره فوق الذکر اظهار داشتند: این کنگره با محوریت بیوشیمی بالینی و تشخیص مولکولی، علوم آزمایشگاهی، مدیریت آزمایشگاه، علوم دارویی، سرطان و اتوفاژی، پروتئومیکس و غیره با حضور استادان برجسته بین­ المللی از کشورهای کانادا، آمریکا، استرالیا، ایتالیا، فرانسه، آلمان در کنار متخصصان مجرب داخلی فرصت مغتنمی جهت ارتقاء علمی شرکت کنندگان ایجاد و موجبات گردهمایی اقشار مختلف جامعه بزرگ علوم پزشکی را فراهم می نماید. دبیر اجرایی کنگره در ادامه افزود: این گنگره مفتخر خواهد بود تا با حضور شما و سایر اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و همکاران علاقمند، شاهد برگزاری با شکوه تر این همایش علمی باشد. همچنین به مقالات برگزیده (اول تاسوم)، جوایزی ارزنده اهداء خواهد گردید. لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه اجرایی (۸۸۳۳۴۴۳۶- ۰۲۱ و ۰۹۰۳۲۲۲۵۷۴۷) دبیرخانه علمی (۰۳۱۳۶۷۰۰۲۷۲) تماس حاصل نموده و یا به وب سایت کنگره  www.icbmb2018.comمراجعه نمائید.