چهارمین اقدام زیبای گروه آگاهی بخش حرفه داروسازی در سال ۹۳، این بار...

به گزارش روابط عمومی دانشکده، گروه آگاهی بخش حرفه داروسازی این بار در اقدامی زیبا و انسان دوستانه، در روزهای پایانی سال ۹۳ نسبت به آموزش و آگاه سازی کودکان مقطع پیش دبستانی در خصوص نحوه صحیح مواجهه و مصرف داروها همت گماشت و برای آشنا ساختن کودکان مقطع تحصیلی مذکور به جمع دانش آموزان یکی از مدارس شهر پیوستند. سرکار خانم آتوسا بنیانی مسئول گروه آگاهی بخش و از فعالان عرصه آموزش و آگاهی دادن به شهروندان در رابطه با این کوشش مضاعف اظهار داشتند:

گروه آگاهی بخش حرفه داروسازی اصفهان در روزسه شنبه نوزدهم اسفندماه سال جاری پروژه ای برای آگاه سازی کودکان مقطع پیش دبستانی نسبت به نحوه صحیح مواجهه و مصرف داروها به هفتاد و پنج نفر از دانش آموزان این مقطع برگزار نمودند.

وی در ادامه سخنان خود افزود: دانشجویان اعزامی طی این پروژه ابتدا به ارائه تعاریفی از دارو، داروساز و داروخانه پرداختند و پس از توضیحاتی پیرامون داروها، دانش آموزان نقاشی هایی با مضمون «دارو» کشیدند و در نهایت با بررسی میزان آموزش آنها و اهدا جوایز به همگی دانش آموزان برنامه به اتمام رسید.