کسب مقام دوم کشوری (بخش تیمی) در حیطه ی هنر در آموزش پزشکی توسط دانشجوی دانشکده داروسازی در ششمین المپیاد علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشکده، آقای حسام اسمعیلی دانشجوی ترم ۷ رشته داروسازی، در بخش تیمی ششمین المپیاد علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، موفق به کسب مقام دوم کشوری در حیطه کاربرد هنر در آموزش پزشکی گردید.

ششمین المپیاد علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ایران از تاریخ ۱۵/۶/۹۳ لغایت ۱۹/۶/۹۳ در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید. این المپیاد علمی در چهار حیطه­ی: استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت در نظام سلامت و کاربرد هنر در آموزش پزشکی برگزار شد. دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با کسب ۳ مدال طلا، ۵ نقره و یک برنز در بخش انفرادی و همچنین کسب مقام دوم کشوری در بخش تیمی توانستند برای ششمین سال متوالی برای دانشگاه افتخار آفرینی کنند.

ضمن تبریک و تشکر به دانشجویان مدال آور و غرور آفرین و خانواده محترم دانشگاه علوم پزشکی، آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون در کلیه مراحل زندگی را از خداوند متعال برایشان خواستاریم.