گرامیداشت هفته آموزش و تکریم مقام استاد

تحقق اهداف بلند و آرمانی جهت احراز جایگاه برتر علم و فناوری مستلزم توجه ویژه به ابعاد مختلف آموزش می باشد و دانشگاه ها به عنوان هسته های تخصصی نقش اساسی در پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش های نوین و تخصصی دارند و توجه به آموزش در رشد علمی کشور و ایجاد دانشگاه تمدن ساز نقش بسزایی دارد. مطالعه عمیق و استفاده از منابع اصیل درسی و علمی، استفاده از پایگاههای داده ها و پژوهش از دیگر رهنمودهای رئیس دانشکده خطاب به استادان و دانشجویان بود که در ادامه سخنان ایشان ارائه گردید. دکتر جعفریان تکریم استادان را تکریم علم و دانش دانست و افزودند: تحلیل علم و آموزش هنگامی رخ می دهد که معلمی صرفاً به یک شغل تبدیل شود و اساتید که مانند کلیدی می باشند برای آموزش بدون انگیزه شوند. و در این مرحله عملاً بالفعل شدن میلیونها پتانسیل علمی را شاهد خواهیم بود.

سپس جناب آقای دکتر علی عمرانی معاون آموزشی دانشکده به ایراد سخنرانی در خصوص قوانین و مقررات آموزشی و نحوه تحقیق و پژوهش پرداختند و توضیحات مبسوطی در رابطه با فرآیندهای آموزش ارائه نمودند. اهدای لوح تقدیر و شاخه گل به اعضای محترم هیات علمی، تقدیر و تشکر از دانشجویان برتر ورودی های مختلف، پخش کلیپ های مربوط به آموزش و پذیرایی، شور، شعف و صمیمیت بیشتری را در بین دانشجویان و اساتید ایجاد کرد.