گروه آگاهی بخش حرفه داروسازی دانشکده، این بار آموزش زنان خانه دار روستای دشتی از توابع شرق اصفهان

«اَلعِلمُ قاتِلُ الجهل»

به گزارش روابط عمومی دانشکده، گروه آگاهی بخش حرفه داروسازی در آستانه اعیاد شعبانیه و به مناسبت سالگرد آزادسازی خرمشهر برای اولین بار در اقدامی هدفمندانه نسبت به آموزش زنان خانه دار روستای دشتی واقع در منطقه برآن جنوبی همت گماشت و برای آشنا ساختن زنان خانه دار روستای مذکور در خصوص خود درمانی، نحوه استفاده از اشکال دارویی و انباشت دارو، به همراه سرکار خانم دکتر لیلا صفائیان عضو محترم هیئت علمی دانشگاه و جناب آقای دکتر خان احمد مسئول مرکز بهداشت روستای دشتی در محل مسجد روستا به جمع زنان خانه دار پیوستند.

سرکار خانم آتوسا بنیانی مسئول گروه در مورد اهداف این پروژه اظهار داشتند:

متأسفانه در جامعه ایرانی فرهنگ خود درمانی تا حدی رواج یافته که این روزها کمتر کسی برای بیماریهای سطحی به پزشک مراجعه می کند و در صورت رجوع به پزشک نیز به اشتباه، تجویز داروی بیشتری را از پزشک خواستار می شوند و از طرف دیگر باز هم به دلیل همین فرهنگ اشتباه، پیش از اتمام کامل داروها، مصرف آنها قطع می شود و همین موضوع سبب انباشت بیش از حد نیاز دارو در منازل می شود.

وی خاطر نشان کرد: عدم مصرف دارو تا پایان، موجب انباشت انواع دارو در منزل می شود و با عود مجدد بیماری، بیماران اقدام به درمان خودسرانه با داروهای باقیمانده می­کنند. این در حالی است که هر قلم دارو با توجه به شدت بیماری، تجویز می شود و باید تا پایان مصرف شود.

مسئول محترم گروه آگاهی بخش حرفه داروسازی دانشکده در ادامه افزود:

پس از ارائه آموزشهای لازم توسط سرکار خانم دکتر صفائیان استادیار محترم گروه فارماکولوژی و دانشجویان اعزامی، کتابچه هایی پیرامون مصرف داروها در اختیار زنان خانه دارقرار داده شد و به منظور بررسی میزان تاثیر آموزش، پس از تکمیل پرسشنامه توسط شرکت کنندگان در جلسه، پروژه مورد نظر نیز خاتمه یافت.